Vi är generalagent / distributör för de märken ni finner nedan. Fråga din lokala dykbutik efter våra produkter eller beställ direkt här på vår hemsida.

Företaget drivs av mig, Dan och min fru Rose-Marie Berg. Tveka inte att ringa eller maila oss om ni har några frågor kring våra produkter!

Vi importerar och säljer högeffektiva LED-lampor från DRAGONSUB, både cannister-, hand-lampor, video/fotoljus och back-up med stor styrka och lång brinntid.

Vi säljer också A.P.Valves Buddy västar, ett engelskt fabrikat som gjort sig kända för mycket hög kvalitet och slitstyrka..  De betraktas i hemlandet som i det närmaste skottsäkra. De tillverkar både BCD-, ving- och frontvästar.
Hela svenska försvaret, Kustbevakningen och de flesta räddningstjänster har valt några olika modeller av detta fabrikat på grund av deras säkra pålitlighet.

Även inom våra yrkesdykarkretsar har deras ”Jump Jackets” fångat intresset. De senaste modellerna som har kommit till i Buddysortimentet är 2 lättviktsvästar som specialdesignats för den resande dykaren som vill ha låg vikt i flygbagaget, men hög kvalitet under dyken: Commando Escape och Travelwing.

Hydrotech och Bowstone mjuka blyhagelfyllda viktbälten har räddat många värkande ryggar och höfter, särskilt de modeller som är försedda med hängslen.
Numera kan vi också erbjuda rostfria hagel av kromnickelstål till fyllning av viktbälten, vilket Kustbevakningens nya dykare nu gått över till.

Reefnet dataloggers Sensus Ultra hjälper dig att logga och säkert dokumentera dina dyk, med senare utskrift på dator av dykprofil, djup, temperatur och tid, oavsett om du är sportdykare, utbildare eller yrkesdykare.

Imersions fridykarutrustningar i form av licensfria harpungevär för utlandsresan och varma Kevlarförstärkta neoprenehandskar liksom varmaNordic Blue torrhandskar har vi också i lager.

Säkerhetsutrustning är också något vi säljer i form av en mängd olika tillbehör för vanlig sportdykning som Buddys SMB, linrullar och lyftsäckar.

Ring/maila för rådgivning 033 29 90 00.